Ågotnes

Velkommen til CCB på Ågotnes

Varierte tjenester, alltid kvalitet

CCB-basen er lokalisert på Ågotnes i Øygarden kommune, ca 30 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Fra lokasjonen på Ågotnes tilbyr CCB varierte tjenester rettet mot petroleumsrelatert og maritim virksomhet. Kontorer, verksteder og lagerhaller er tilgjengelig for kort- eller langtids leie. Vi tilbyr dessuten tjenester rettet mot vedlikehold og klassing av rigger og fartøy, tjenester innen logistikk og havn, f.eks. lasting/lossing, lagring, mobilisering, ulike bulkprodukter og industriell rengjøring i tillegg til vedlikehold av subsea-utstyr. 

Basearealene omfatter totalt 650 mål, ca 1070 lm kaier, noen med svært gode dybdeforhold (inntil 50 m) og ingen vektbegrensning, 78.700 m² verksteds- og lagerbygg og 20.800 m² kontorbygg. 

FAQ

Ofte stilte spørsmål

CCB på Ågotnes er et betydelig industrisenter og logistikknutepunkt for olje- og gassindustrien i Norge. Det gir tjenester og fasiliteter for offshore-operasjoner og støtter en rekke aktiviteter innenfor sektoren

CCB Ågotnes tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert logistikkstøtte, vedlikehold, reparasjon, forsyningskjedeadministrasjon, kranoperasjoner, lagerhåndtering, og mer. De legger vekt på å imøtekomme behovene til olje- og gassindustrien for å sikre effektiv drift og sikkerhet.

Du kan kontakte CCB Ågotnes via deres nettsted eller på telefon. Besøk nettstedet deres for kontaktinformasjon og nærmere detaljer om hvordan du kan komme i kontakt med dem.

CCB Ågotnes har et bredt spekter av fasiliteter, inkludert verksteder, lagerplass, kontorer, kaiområder, kraner og annet utstyr. Disse fasilitetene er utformet for å imøtekomme behovene til offshore-industrien og støtte ulike operasjoner og aktiviteter.

Ja, CCB Ågotnes har et sterkt fokus på miljøhensyn og bærekraft i sin drift. De implementerer bærekraftige driftspraksiser, har strenge miljøstandarder, og jobber kontinuerlig med å forbedre sine miljøprestasjoner.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

CCB Ågotnes spiller en viktig rolle i samfunnet ved å tilby arbeidsplasser, bidra til økonomisk aktivitet og støtte til den lokale olje- og gassindustrien. De jobber også for å fremme miljøbevissthet og bærekraftige praksiser blant sine ansatte, kunder og leverandører.

CCB Ågotnes prioriterer sikkerhet og har strenge sikkerhetsprosedyrer og -rutiner på plass. De tar ansvar for å sikre trygge arbeidsforhold og samsvar med gjeldende sikkerhetsstandarder for å beskytte både ansatte og besøkende.

Ja, CCB Ågotnes er engasjert i samfunnsansvarlige aktiviteter. De samarbeider med lokale organisasjoner, støtter veldedige formål og bidrar til lokalsamfunnet gjennom ulike initiativer. De er opptatt av å være en positiv kraft i samfunnet og bidra til sosialt ansvarlige aktiviteter.

CCB Ågotnes betjener hovedsakelig olje- og gassindustrien. De samarbeider med ulike selskaper innen sektoren, inkludert operatører, leverandører, og entreprenører som trenger fasiliteter og tjenester for å støtte deres offshore-operasjoner.

Kontakt oss

Vi i Coast Center Base er alltid klar til å bistå deg med dine behov!