Våre tjenester

Logistikk og havn

Vi har lang erfaring som tjenestetilbyder knyttet til ulike logistikk- og havne operasjoner. Fra våre baser kan vi støtte driftsforsyning til offshorevirksomhet innen f.eks. olje & gass, havvind og maritime operasjoner. Vi er beredt til å levere logistikktjenester også til mob- og demobilisering av så vel skip som spesialfartøyer.

Subsea

På Ågotnes styres et av verdens største subseamiljøer. Her finner du utstyrsprodusenter, vedlikeholdsaktører og tilretteleggere.

Coast Center Base AS opererer på vegne av Equinor deres lager for subsea utstyr på basen.

Yard Services

Gjennom mer enn 300 rigganløp over 50 år har CCB en unik og, ikke minst, en betydelig kompetanse innen klassing og vedlikehold av offshore rigger. Med vår erfaring kan vi ta på oss svært ulike prosjekter, med varierte behov og kompleksitet innen ulike fagdisipliner.

Eiendom

Vi tilbyr både kontor-, lager- og verkstedsfasiliteter på våre lokasjoner på Ågotnes, Mongstad og Sandnessjøen. Utendørs lagringsarealer er også tilgjengelig. Vi kan tilby både kort- og langtidsleie.CCB Camp

I CCB-campen kan vi tilby overnatting i våre nyoppussede lokaler på Ågotnes, like utenfor CCB-basen.

Om du en periode har oppdrag på riggprosjekter på CCB-basen, vedlikeholdsprosjekter rettet mot ulike industrier eller et veiprosjekter i regionen sørger vi for gode overnattingsfasiliteter lokalt og dessuten hjemmelaget mat.

Vedlikeholdstjenester

Vi utfører teknisk service og vedlikehold av alle typer utstyr for industrien i egne lokaler både på Mongstad base og CCB-basen på Ågotnes.

I vårt verksted på Mongstad utfører vi i hovedsak vedlikehold av risere, slip jointer og tilhørende utstyr, herunder inspeksjon, trykktesting, resertifisering, preservering samt mob-demob.