Våre baser

Ågotnes

CCB-basen er lokalisert på Ågotnes i Øygarden kommune, 30 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Fra lokasjonen på Ågotnes tilbyr CCB varierte tjenester rettet mot petroleumsrelatert og maritim virksomhet. 

Vi leier ut og forvalter arealene på basen og tilbyr dessuten tjenester rettet mot vedlikehold av subsea-utstyr, vedlikehold og klassing av rigger og fartøy og logistikk og havn, f.eks. lasting/lossing, lagring, mobilisering, bulk og rengjøring.

Mongstad

CCB Mongstad AS drifter et moderne ISPS godkjent havneanlegg med kraner, transportutstyr og gode lagerfasiliteter for ute og inne lagring. Basen forsyner rundt tjue installasjoner. 

Årlig har basen mer enn 2.500 båtanløp. Det blir skipet inn/ut mer enn 1 million tonn over kaiene på Mongstad Base. CCB Mongstad er med det landets største forsyningsbase.

 

 

Helgeland

Helgelandsbase AS er lokalisert på Horvnes, rett utenfor Sandnessjøen sentrum. Helgelandsbase ble etablert i 1983 og har siden utført basetjenester for de fleste av oljeselskapene og riggselskapene som opererer i Norskehavet. 

Gjennom disse 40 årene har Helgelandsbase tilegnet seg betydelig erfaring og relevant kompetanse innenfor service-, forsyning- og logistikktjenester for petroleumssektoren.

 

Kollsnes

I energiparken på Kollsnes opererer CCB den offentlige kaien og området i tilknytning til kaien. CCB ivaretar både fartøysanløp, mob/demob og lasthåndtering for anløpende fartøy og trailere. Ta kontakt med Coast Center Base på Ågotnes for forespørsel og bestilling av tjenester på Kollsnes.