Ny Administrerende Direktør på Mongstad!

adm dir mongstad

Fra 01.03.2024 ble Jannike Hansen ansatt som administrerende direktør på CCB Mongstad AS. Hun har fungert som konstituert i stillingen fra september 2023. Jannike har vært ansatt i CCB Mongstad siden 01.01.2019 som HMSSK Leder. 

«Jeg er veldig glad for å ha fått denne muligheten, og det blir svært spennende å føre selskapet videre sammen med de 230 fantastiske kollegene her på Mongstad.

Sammen skal vi tilpasse oss fremtiden med de løsninger og muligheter den har å by på, og vi skal fortsette å levere våre tjenester på en slik måte at vi har 100% kontroll på risiko, etterleve styringssystemet og sikre en god HMS kultur. Gjennom vårt forbedringsarbeid skal vi sikre økt kundeverdi, bærekraftige løsninger og av den kvalitet som er forventet av kunden.

Vi jobber for å være en foretrukken arbeidsgiver, – og da må vi sikre at alle har det trygt og godt, – og ikke minst ha det kjekt når man på jobb for CCB Mongstad AS. Vi er en god og sammensveiset arbeidsstokk, med mye positivitet, kompetanse og erfaring.

Med slike gode forutsetninger er det en meget positiv og spennende oppgave som ligger foran oss!»