Coast Center Base AS har sammen med alliansepartnere vunnet fregattavtalen

default

Kongsberg gruppen med alliansepartnerne CCB , Wilhelmsen og Westcon er tildelt kontrakt på strategisk vedlikehold på Fritjof Nansen klasse fregatter.

Avtalen har en totalverdi på opptil 17 milliarder kroner for tjenester levert ut levetiden på fregattene, antatt frem mot 2040.

Denne kontrakten er et viktig steg for å realisere våre ambisjoner om å bli en langsiktig samarbeidspartner med Sjøforsvaret. Avtalen vill bidra til å sikre arbeidsplasser ikke bare ved CCB men også blant våre mange lokale underleverandører, sier Jan-Dagfinn Lund, konserndirektør i CCB gruppen, og forsetter, Dette er en historisk stor kontrakt som har vært gjenstand for sterk og god konkurranse. Å komme vinnende ut av denne konkurransen gjør oss ydmyk og svært stolt over å kunne demonstrere vår konkurransekraft. Aktiviteter mot Sjøforsvaret følger ikke samme sykluser som for olje & gass samt sivil skipsfart, og vil dermed bidra til et jevnere pådrag med arbeid. Denne avtalen føyer seg inn i rekken av andre kontrakter med Forsvaret og vi er stolte av at vi nok en gang er funnet skikket til å ivareta Forsvarets interesser.